Na 1 coachgesprek met Anniek zat ik weer stevig in het zadel qua mijn vertrouwen in mezelf, in mijn vaardigheden in grondwerken en als paardencoach. Dit na een tijdje uit het werkveld te zijn geweest.

De passie voor het coachen en grondwerk laaide weer helemaal op tijdens de coachsessie en tot de dag van vandaag voel ik die nu nog steeds. Dit kwam door de open vragen die ze mij stelde, mij stil te laten staan wat mijn eigen drijfveren zijn, zelf mijn antwoorden te laten vinden op de vragen die ik had en door de oefeningen in de bak die we deden.

Een week later stond ik vol zelfvertrouwen en passie in de bak met een eigen coachee en paard voor een les grondwerk. Het ging geweldig en was daarna vol met positieve energie.

Anniek ging de verbinding met mij aan waardoor ik snel tot mijn eigen kern kon komen. Ze heeft veel kennis van wat ze doet en deelt dit op een hele prettige manier waardoor ik mij heel erg op mijn gemak voelde en zonder aarzelen ook oefeningen uitprobeerde in de bak ook al vond ik het spannend. Anniek is one of a kind, warm, compassievol en tegelijkertijd heel professioneel.

Paardencoach

Naomi van El

Volgde een coachingtraject