MIJN VISIE

BIJ MIJ GAAT HET OM JOU!

Je reserveert tijd voor jezelf. Samen onderzoeken we waarmee en/of hoe we jou het beste kunnen helpen, welke stappen je daarvoor wilt zetten, hoe je de eerste stap zet maar ook wat je kunt doen als je terugvalt.

Als we samen de richting die je op wilt duidelijk voor ogen hebben en je er vertrouwen in hebt dat we dit samen kunnen bereiken, dán gaan we samen plannen maken hoe je daar kunt komen.

MIJN VISIE OP COACHING

We werken er naartoe om tot de kern te komen van jou en de uitdagingen die jij ervaart. Eerst naar binnen (naar jezelf), dan naar buiten (omgeving). Door bewustwording over jezelf en je handelen kun je veranderen en leren invloed uit te oefenen op je omgeving. Dát is precies wat je bij de paarden leert.

Er ontstaat een betere verbinding met jezelf en daardoor ook met de mensen om je heen. Ik help je om jouw potentie te ontdekken en alle belemmeringen, die je denkt te zien, uit te gummen zodat je vrij wordt en je potentie bereikbaar. Je stil te laten staan bij wat je écht belangrijk vindt en te helpen daarnaar te gaan leven. Kortom, alles uit het leven te halen wat er in zit!

WAAR SELAH VOOR STAAT

Ik ga voor impact. Een impact die doorwerkt van generatie op generatie met een mooiere toekomst tot gevolg. Door bewustwording ontstaat er begrip voor jezelf en de ander. We kunnen hierdoor een betere verbinding met elkaar aangaan. Er ontstaat meer rust in persoonlijke levens en daarmee in de maatschappij. Een samenleving die sterker wordt en bedrijven die innovatiever en effectiever worden omdat de juiste mensen op de juiste plek zitten. Dat is waar ik voor wil gaan.

DOELEN BEREIKEN

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het leven met vallen en opstaan gaat. We willen graag in een rechte lijn op ons doel af maar in werkelijkheid verliezen we makkelijk onze focus of komen er onverwachte gebeurtenissen op ons pad en lopen de lijnen vaker kriskras door elkaar.

Uiteindelijk zorgt dit er voor dat je met de juiste reflecties groeit en met méér ervaring je doelen haalt. Hoe frustrerend of teleurstellend dit soms ook kan zijn, frustreren en huilen mag!

DE WAARDEN VAN SELAH COACHING

De waarden waar mijn merk voor staat die aansluiten op mijn visie:

work_off

De relatie staat op de eerste plaats

aspect_ratio

Iedereen is vrij en autonoom in het nemen van besluiten

healing

We bouwen vanaf de grond op en daarna pas de rest

work_off

Oprechte compassie voor de coachee en de situatie

psychology

Er is altijd ruimte voor zelfverbetering

work_off

Ieder mens en elk dier is Koninklijk en waardevol