VOOR BEDRIJVEN

Staat jouw werknemer op lange wachtlijsten om geholpen te worden en wil je nu wat doen? Zoek je ondersteuning bij de re-integratie voor jouw zieke werknemer? Zoek je coaching voor een werknemer die frequent uitvalt, ondersteuning kan gebruiken in zijn functioneren of een interventie om jouw werknemer te helpen bij verandering in gedrag?

Zoek je de kracht van jouw team? Wil je werken aan verbinding of zoek je inspiratie voor innovatieprojecten of wil je aan slag met oplossingen voor jullie doelstellingen?

Wij bieden een veilige, unieke en ontspannen plek waar je zelf of als team actief aan de slag gaat met oplossingen.

TEAMBUILDING

Tijdens een teambuildingsessie ga je buiten in het weiland praktisch aan de slag met opdrachten die passen bij jullie situatie of vraag. Je gaat bijvoorbeeld op zoek naar leiderschap of communicatie. Hoe ziet dat er eigenlijk uit? Jullie bouwen kantoorsituaties na of ontdekken metaforen. Jullie vraag of probleem wordt tastbaar in het weiland met de paarden. De paarden worden onderdeel van jullie verhaal en zorgen voor een unieke dynamiek omdat ze los lopen. Er ontstaat diepgang, inzicht en verbinding. En jullie ontdekken zelf de oplossing voor jullie ideeen of problemen. Deze werkwijze stelt het team in staat om zelf positieve verandering te creëren en heeft een duurzame impact. De sessie(s) kunnen gecombineerde worden DISC persoonlijkheidsanalyses ter bevordering van de onderling begrip.

pan_tool
Haalt de angel uit

Conflicten

mark_chat_read
Verbetert

Communicatie

playlist_add_check
Verhoogt

Productiviteit

accessibility_new
Vergroot

Motivatie

how_to_reg
Geeft inzicht in

Potentie

connect_without_contact
Verbetert

Klantrelaties

view_comfy
Doorbreekt

Patronen

PARTICIPATIE, RE-INTEGRATIE EN VERZUIMPREVENTIE

Door onze jarenlange HR, casemanagement en door eigen ervaring begrijpen wij wat er komt kijken bij ziekteverzuim en de wet verbeterde poortwachter. Voor werknemer én werkgever. Vanuit deze ervaring ondersteunen wij werkgevers en werknemers met maatwerk trajecten. Een traject kan het volgende bevatten:

  • Een vrijblijvende proefsessie (ook voor werkgever, bedrijfsartsen, casemanagers die doorverwijzen)
  • Intakegesprek met werkgever
  • Intakegesprek met werknemer
  • 8, 14 of 26 sessies met een paard voor werknemer
  • Keuze uit verschillende werkvormen
  • Tussentijdse evaluaties met werkgever, werknemer, casemanager en/of bedrijfsarts
  • Ondersteunde re-integratiegesprekken met werkgever en werknemer ter bevordering van grip en begrip
  • Terugkomsessie 2 maanden na het traject voor werknemer eventueel met een collega of leidinggevende

Bij 77% van de ReStart deelnemers is betrokkenheid en deelname aan werk of training verbeterd. Ze gingen daadwerkelijk weer aan het werk of naar school.

Bij 78% van de deelnemers is er minder behoefte aan hulp bij probleemgedrag na het volgen van de ReStart training.

Bij 81% van de deelnemers zijn na een ReStart training de relaties met collega's en families verbeterd.

Bij 78% van de ReStart deelnemers nemen zelfvertrouwen, zelfbeeld, hoop en betrokkenheid bij de maatschappij toe.

arrow_back arrow_forward
WAT ONS ONDERSCHEID

Wij werken met wereld's best onderbouwde methoden op het gebied van persoonlijke- of teamontwikkeling met paarden op een prachtige goed bereikbare locatie onder aan de Utrechtse Heuvelrug. U kunt ook bij ons terecht voor Hei-dagen, vergaderingen of andere personeelsuitjes gecombineerd met leefstijlcoaching, burn-outcoaching, wandelcoaching of DISC-trainingen.

Daarbij is het paard onderdeel van de wetenschappelijk onderbouwde methode zoals Eagala en TheHorseCourse. Dat wil zeggen dat we deze methodes niet zonder paard kunnen aanbieden wat bij Cognitieve Gedragstherapie of Motiverende Gespreksvoering wel kan.

Met onze certificeringen voldoen wij aan een hoge professionele standaard voor jouw ontwikkeling of die van jouw organisatie. Wij zijn verplicht tot bijscholing en hercertificeringen en hebben ons te houden aan een ethische code.

Bij ons ben je er daarom van verzekerd dat je werkt met eerlijk verzorgde paarden en kwaliteit van dienstverlening.

CONTACT OPNEMEN

Benieuwd wat Selah Coaching voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.