VOOR BEDRIJVEN

Coaching met paarden kan ieder mens helpen, dus ook de medewerkers binnen uw organisatie, uw loopbaan klanten of u als ondernemer!

In ons werk is een constante voortdurende interactie tussen verschillende soorten invloeden van binnenuit en buitenaf. Vaak zien wij daarvan alleen het oppervlakte verschijnsel namelijk het gedrag van de mensen om ons heen.

Met DISC brengen wij de vaak complexe werkelijkheid van mensen hun gedrag begrijpelijk in kaart.

accessibility_new
Vergroot

Motivatie

playlist_add_check
Verhoogt

Productiviteit

mark_chat_read
Verbetert

Communicatie

pan_tool
Haalt de angel uit

Conflicten

view_comfy
Doorbreekt

Patronen

connect_without_contact
Verbetert

Klantrelaties

how_to_reg
Geeft inzicht in

Potentie

DE VOORDELEN VOOR UW BEDRIJF

Ik werk er naar toe om tot de kern te komen van u, uw medewerker, manager of team en de uitdagingen die zij ervaren. Eerst naar binnen (op individueel niveau), dan naar buiten (omgeving). Dit verbetert prestaties. Zo leggen we eerst een sterke fundering en bouwen we daarna op vanaf de grond. Lees hierover meer bij de waarden van Selah Coaching.

Door deze bewustwording en verkregen kennis op individueel niveau en over de omgeving kunt u de touwtjes (weer) in eigen handen nemen. U bent beter voorbereid op de toekomst, wat deze ook brengen zal. Lees hierover meer bij mijn visie.

MIJN METHODE

Om dit proces van inzicht en ervaring te versnellen met behoud van kwaliteit zetten we DISC in om inzicht te verkrijgen en het gesprek te openen. Met DISC kijken we naar binnen en leren u, uw werknemer, manager en team waarom zij doen wat zij doen en waarom anderen doen wat zij doen en welke impact dit heeft op samenwerking. Met deze inzichten en kennis stappen we letterlijk naar buiten en ervaren we de praktijk bij de paarden. Hier ervaart uw werknemer of team met activiteiten die vanuit de basis gebaseerd zijn op Natural Horsemanship wat de verkregen inzichten in de praktijk betekenen. We werken gericht en praktisch in een veilige setting met wetenschappelijk onderbouwde methodes naar de gewenste verandering toe.

Naar binnen met... DISC

Naar buiten met... Paarden

assignment
Versterk en vergroot

Oplossingsgerichte competenties

duo
Versterk en vergroot

Sociale vaardigheden

textsms
Versterk en vergroot

Zelfbewustzijn

verified
Versterk en vergroot

Zelfvertrouwen

AAN DE SLAG

De coachtrajecten richten zich op u, de werkende individu en/of teams. Uw kunt dus kiezen voor een korte één op één sessie, een langer individueel traject of teamdag(en). Bent u geïnteresseerd in een inspirerende sessie met uw collega's of team neem dan contact met mij op. Dan bespreken we samen welke invulling we aan deze dag kunnen geven. Misschien werken we uiteindelijk wel niet met paarden maar wisselen we een motiverende DISC Training af met een ontspannen fietstocht over de Utrechtse Heuvelrug of een bezoek aan kasteel Amerongen.

Selah maakt uw potentie inzichtelijk en biedt herkenning en directe ervaring in de arena bij de paarden. Individueel en als team. Zo kan uw werknemer meteen aan de slag met de verkregen inzichten. Onderbouwd, praktisch en professioneel!

MOGELIJKHEDEN

Notificatie:

Om de zorg niet te overbelasten en kwetsbare mensen te beschermen volg ik de coronamaatregelen.
WAT

30 minuten consult

INHOUD

Eén keer een online kennismakingsgesprek.

Eén coachsessie met paard van een half uur waarna je dit vaker kan inplannen en lekker snel terecht kunt!

DUUR

30 minuten

KOSTEN

65 euro per coaching

Zijn al die trajecten en voorbereidingen niets voor jou? Wil je graag een snelle oplossing? Heb je nu behoefte aan rust en ontlading? Meld je dan aan voor een 30 minuten consult. Eenmaal aangemeld kun je in de toekomst sneller terecht.

WAT

Restart (non-verbaal)

INHOUD

Intakegesprek, DISC Assessment + terugkoppeling, 6 coachsessies met paarden, tussentijdse evaluatie. Persoonlijk ontwikkelplan en een follow-upgesprek.

DUUR

10 weken

KOSTEN

€850,-

KOP (1 COACHING)

Vooraf maak je een DISC Assessment en bespreken we waar je staat. Op die manier krijgen we een goed beeld van jou huidige situatie. De kop van het coachtraject. Dit assessment geeft een beeld van jouw kern en waarom je doet wat je doet (temperament, coping mechanismen, zelfbeeld). Dit evalueren we samen.

ROMP (5 WEKELIJKSE SESSIES VAN 1 UUR)

Vervolgens gaan we aan slag met het paard en laten de gesprekken even voor wat het is. Paarden praten namelijk met elkaar door het gebruik van lichaamstaal. Dit versterkt en vergroot:

  1. Regulatie van emoties
  2. Sociale vaardigheden
  3. (Zelf)vertrouwen
  4. Empathie
  5. Oplossingsgerichte vaardigheden

Tussentijds evalueren we jouw ontwikkelingen en sturen we waar nodig bij. Ook bepalen we hier of het 6 of 9 coachsessies worden.

STAART (1 - 3 SESSIES)

Wanneer je er klaar voor bent gaan we in gesprek over jouw toekomst. Dit kan in één of meerdere sessies zijn. Je stelt zelfstandig een persoonlijk ontwikkelplan op en we gaan in gesprek over jouw wensen en verlangens. Als die helder zijn kijken we welke stappen je kunt zetten om de gewenste verandering(en) te realiseren.

WAT

DISCovery

INHOUD

Intakegesprek, persoonlijk DISC Assessment + individuele terugkoppeling, rondleiding en vragenmogelijkheid op locatie, 2 coachsessies met paarden, persoonlijk ontwikkelplan en een follow-upgesprek.

DUUR

5 weken

KOSTEN

€420,-

KOP (INTAKE + DISC)

Tijdens de intake maken we kennis. Na het intakegesprek ga je aan de slag met het DISC Assessment. Op die manier krijgen we een goed beeld van jou huidige situatie. De uitkomst bespreken we op locatie bij de paarden. Daarna krijg je de tijd om de uitkomst op je in te laten werken en na te denken over je toekomst. Waar wil je naar toe? Wat wil je veranderen?

ROMP (1 COACHING)

Je vult in de week na het gesprek zelfstandig een veranderplan in en als je creatief bent maak je hier bijvoorbeeld een moodboard bij. Weet je nog niet wat je wilt dan helpen we je om een focus te vinden in meerdere sessies. Wat zijn je waarden en belangen, je ideeën, plannen, wensen en doelen? We gaan praktisch aan de slag bij de paarden en maken het in de arena visueel. We helpen je in het oriëntatieproces, de juiste koers te bepalen en jouw intrinsieke motivatie aan te wakkeren om de beoogde verandering tot een succes te maken!

STAART (1 COACHING)

Follow-up videogesprek. Ik blijf je in deze periode prikkelen en ondersteunen om de kans op terugval zo veel als mogelijk te beperken en jouw (zelf)vertrouwen te sterken. Afhankelijk van jouw behoeften zijn die coachingsessies met het paard of middels online follow-up gesprekken.

WAT

Refresh

INHOUD

Intakegesprek, DISC Assessment + individuele terugkoppeling en coachsessie met paard.

DUUR

Dagdeel

KOSTEN

€240,-

Tijdens de intake maken we kennis en bespreken we waar je staat en naartoe wilt. Na het intakegesprek ontvang je een uitnodiging voor het persoonlijke DISC Assessment. Doormiddel van het gesprek en persoonlijk assessment krijgen we een goed beeld van jouw huidige situatie. De uitkomst bespreken we op locatie bij de paarden. Dit assessment geeft een beeld van jouw kern en waarom je doet wat je doet (temperament, coping mechanismen, zelfbeeld). Na de terugkoppeling neem je een korte break en gaan we aan de slag met het paard waar je direct je opgedane inzichten ervaart.

CONTACT OPNEMEN

Benieuwd wat Selah Coaching voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.