VOOR BEDRIJVEN

Zoek je inspiratie? Wil je preventief aan de slag met verzuim? Staat jouw werknemer op lange wachtlijsten om geholpen te worden en wil je nu wat doen? Zoek je de kracht van jouw team? 

Wij bieden een veilige, unieke en ontspannen plek waar je zelf of als team actief aan de slag gaat met oplossingen.

WAT ONS ONDERSCHEID

Wij werken met wereld's best onderbouwde methoden op het gebied van persoonlijke- of teamontwikkeling met paarden. Veel paardencoaches werken ook met wetenschappelijk onderbouwde methode zoals CGT, MVG of Systeemtherapie maar het paard maakt van deze methoden an sich geen onderdeel uit of de combinatie van deze methoden met een paarden zijn niet onderbouwd.

Wij werken met methoden waarbij het paard wel onderdeel is van de wetenschappelijk onderbouwde methode zoals Eagala. Met de Eagala certificering voldoen wij aan een hoge professionele standaard voor jouw ontwikkeling of die van jouw organisatie. Wij zijn verplicht tot bijscholing en hercertificeringen. Bij ons ben je ervan verzekerd dat je werkt met eerlijk verzorgde paarden en kwaliteit van dienstverlening.

TEAMBUILDING

Tijdens een teambuildingsessie ga je buiten in het weiland praktisch aan de slag met opdrachten die passen bij jullie situatie of vraag. Je gaat bijvoorbeeld op zoek naar leiderschap of communicatie. Jullie bouwen kantoorsituaties na of ontdekken metaforen. Jullie vraag of probleem wordt tastbaar in het weiland met de paarden. De paarden worden onderdeel van jullie verhaal en zorgen voor een unieke dynamiek omdat ze los lopen. Er ontstaat diepgang, inzicht en verbinding. Deze werkwijze stelt het team in staat om zelf positieve verandering te creëren en heeft een duurzame impact.

accessibility_new
Vergroot

Motivatie

playlist_add_check
Verhoogt

Productiviteit

mark_chat_read
Verbetert

Communicatie

pan_tool
Haalt de angel uit

Conflicten

view_comfy
Doorbreekt

Patronen

connect_without_contact
Verbetert

Klantrelaties

how_to_reg
Geeft inzicht in

Potentie

PARTICIPATIE, RE-INTEGRATIE EN VERZUIMPREVENTIE

Met The Horse Course methode werk je één op één praktisch aan het versterken van psychosociale vaardigheden die je nodig hebt om goed te kunnen functioneren in je werk en dagelijkse leven. Dit ondersteund participatie, re-integratie, het (opnieuw) kunnen opstarten van zorg waarbij in sommige gevallen zorg niet meer nodig is en draagt bij aan de verzuimpreventie of langdurige uitval.

assignment
Versterk en vergroot

Oplossingsgerichte competenties

textsms
Versterk en vergroot

Zelfbewustzijn

duo
Versterk en vergroot

Sociale vaardigheden

verified
Versterk en vergroot

Zelfvertrouwen

CONTACT OPNEMEN

Benieuwd wat Selah Coaching voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.