VOOR BEDRIJVEN

Paarden kunnen ieder mens helpen, dus ook de medewerkers binnen uw organisatie, uw loopbaan deelnemers of u als ondernemer!

Zoek je inspiratie? Loop je vast? Wil je preventief aan de slag met verzuim? Zoek je de kracht van jouw team? 

Wij bieden een veilige, unieke en ontspannen plek waar niet veel gesproken wordt over de problemen en je zelf of als team actief aan de slag gaat met oplossingen. 

accessibility_new
Vergroot

Motivatie

playlist_add_check
Verhoogt

Productiviteit

mark_chat_read
Verbetert

Communicatie

pan_tool
Haalt de angel uit

Conflicten

view_comfy
Doorbreekt

Patronen

connect_without_contact
Verbetert

Klantrelaties

how_to_reg
Geeft inzicht in

Potentie

DE VOORDELEN VOOR UW BEDRIJF

Wij bundelen onze eigen unieke talenten en combineren deze met de best ontwikkelde methoden op gebied van samenwerkingen tussen mens en paard. Daarmee hanteren wij een hoge professionele standaard voor jouw ontwikkeling of die van jouw organisatie.

Eagala is wereldleider in psychotherapie en persoonlijke ontwikkeling in samenwerking met paarden. Onze werkwijze stelt jou of het team in staat om zelf positieve verandering te creëren.

De Parelli Natural Horsemanship methode ondersteund praktisch aan het versterken van psychosociale vaardigheden die je nodig hebt om goed te kunnen functioneren in je werk en dagelijkse leven.

Met DISC, Parelli Natural Horsemanship en Eagala bieden wij een unieke combinatie aan wetenschappelijk onderbouwde interventies aan. Wij zijn dé plek voor persoonlijke en zakelijke groei.

MIJN METHODE

Samen onderzoeken we hoe jouw organisatie het beste kunnen helpen en welke stappen daarvoor gezet gaan worden.

Kies je voor aanvullende theorie met extra inzicht in je persoonlijkheidsstijl, gedragsvoorkeuren en de rollen in je team met de DISC persoonlijkheidsanalyse, ga je puur voor de praktische ervaringsgerichtte Eagala services, werk je liever doelgericht aan het versterken van jouw vaardigheden of kies je een combinatie van alles?

Behoefte aan wetenschappelijke onderbouwing? Neem gerust contact met ons op!

assignment
Versterk en vergroot

Oplossingsgerichte competenties

duo
Versterk en vergroot

Sociale vaardigheden

textsms
Versterk en vergroot

Zelfbewustzijn

verified
Versterk en vergroot

Zelfvertrouwen

AAN DE SLAG

De trajecten richten zich op u, de werkende individu en/of teams. Uw kunt dus kiezen voor een korte één op één sessie, een langer individueel traject of teamdag(en). Bent u geïnteresseerd in een inspirerende sessie met uw collega's of team neem dan contact met mij op. Dan bespreken we samen welke invulling we aan deze dag kunnen geven. Misschien werken we uiteindelijk wel niet met paarden maar wisselen we een motiverende DISC Training af met een ontspannen fietstocht over de Utrechtse Heuvelrug of een bezoek aan kasteel Amerongen.

Selah maakt uw potentie inzichtelijk en biedt herkenning en directe ervaring in de arena bij de paarden. Individueel en als team. Zo kan uw werknemer meteen aan de slag met de verkregen inzichten. Onderbouwd, praktisch en professioneel!

CONTACT OPNEMEN

Benieuwd wat Selah Coaching voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.