VOOR BEDRIJVEN

Paarden kunnen ieder mens helpen, dus ook de medewerkers binnen uw organisatie, uw loopbaan klanten of u als ondernemer!

In ons werk is een constante voortdurende interactie tussen verschillende soorten invloeden van binnenuit en buitenaf. Vaak zien wij daarvan alleen het oppervlakte verschijnsel namelijk het gedrag van de mensen om ons heen.

Met DISC brengen wij de vaak complexe werkelijkheid van mensen hun gedrag begrijpelijk in kaart.

accessibility_new
Vergroot

Motivatie

playlist_add_check
Verhoogt

Productiviteit

mark_chat_read
Verbetert

Communicatie

pan_tool
Haalt de angel uit

Conflicten

view_comfy
Doorbreekt

Patronen

connect_without_contact
Verbetert

Klantrelaties

how_to_reg
Geeft inzicht in

Potentie

DE VOORDELEN VOOR UW BEDRIJF

Ik werk er naar toe om tot de kern te komen van u, uw medewerker, manager of team en de uitdagingen die zij ervaren. Eerst naar binnen (op individueel niveau), dan naar buiten (omgeving). Dit verbetert prestaties. Zo leggen we eerst een sterke fundering en bouwen we daarna op vanaf de grond. Lees hierover meer bij de waarden van Selah Coaching.

Door deze bewustwording en verkregen kennis op individueel niveau en over de omgeving kunt u de touwtjes (weer) in eigen handen nemen. U bent beter voorbereid op de toekomst, wat deze ook brengen zal. Lees hierover meer bij mijn visie.

MIJN METHODE

Om dit proces van inzicht en ervaring te versnellen met behoud van kwaliteit zetten we DISC in om inzicht te verkrijgen en het gesprek te openen. Met DISC kijken we naar binnen en leren u, uw werknemer, manager en team waarom zij doen wat zij doen en waarom anderen doen wat zij doen en welke impact dit heeft op samenwerking. Met deze inzichten en kennis stappen we letterlijk naar buiten en ervaren we de praktijk bij de paarden. Hier ervaart uw werknemer of team met activiteiten die vanuit de basis gebaseerd zijn op Natural Horsemanship wat de verkregen inzichten in de praktijk betekenen. We werken gericht en praktisch in een veilige setting met wetenschappelijk onderbouwde methodes naar de gewenste verandering toe.

Naar binnen met... DISC

Naar buiten met... Paarden

assignment
Versterk en vergroot

Oplossingsgerichte competenties

duo
Versterk en vergroot

Sociale vaardigheden

textsms
Versterk en vergroot

Zelfbewustzijn

verified
Versterk en vergroot

Zelfvertrouwen

AAN DE SLAG

De trajecten richten zich op u, de werkende individu en/of teams. Uw kunt dus kiezen voor een korte één op één sessie, een langer individueel traject of teamdag(en). Bent u geïnteresseerd in een inspirerende sessie met uw collega's of team neem dan contact met mij op. Dan bespreken we samen welke invulling we aan deze dag kunnen geven. Misschien werken we uiteindelijk wel niet met paarden maar wisselen we een motiverende DISC Training af met een ontspannen fietstocht over de Utrechtse Heuvelrug of een bezoek aan kasteel Amerongen.

Selah maakt uw potentie inzichtelijk en biedt herkenning en directe ervaring in de arena bij de paarden. Individueel en als team. Zo kan uw werknemer meteen aan de slag met de verkregen inzichten. Onderbouwd, praktisch en professioneel!

CONTACT OPNEMEN

Benieuwd wat Selah Coaching voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.