Anniek Wijnberger

Paardencoach-/specialist, TheHorseCourse Trainer en DISC en drijfveren Trainer

schedule 8 nov 2021
bookmark_border Ons Team
create

Binnen Selah ben ik jou coach, ReStart trainer of paardenspecialist bij therapie en teambuildingsessies voor bedrijven.

Voor mij komt het beste van twee werelden samen binnen Selah Coaching namelijk het werken met mensen én paarden. Ik heb hart voor mensen die vragen hebben, willen groeien of zijn vastgelopen op school of op het werk. Ik heb ervaring in het werken met kinderen, jongeren, volwassenen en groepen.

Persoonlijke ontwikkeling vind ik leuk en belangrijk. Daarom volg ik regelmatig cursussen en trainingen op het gebied van mensen en paarden. Vanaf 2017 heb ik diverse diploma's en certificeringen behaald voor het werken met mensen en paarden, één op één en in groepen. In mei 2022 ben ik bijvoorbeeld naar Belgie gereisd met Marjolijn Rietveld waar wij onze Eagala certificering hebben gehaald en als team zijn opgeleid. In november 2022 mocht ik naar Engeland met Naomi van El waar ik mijn certificering voor TheHorseCourse heb behaald. Tussendoor volgde ik nog extra trainingen voor DISC en Drijfveren en verdiep ik mij in psychologische onderwerpen zoals boeken van Peter Livine, de tijger ontwaakt (trauma) en Gabor Maté, het verstrooide brein (AD(H)D).

Ik help je op een leuke, ontspannen, creatieve, praktische, samen onderzoekende manier meer inzicht te krijgen in jezelf en waar je tegenaan loopt in je dagelijkse leven.

In de therapiesessies neem ik de rol van paardenspecialist in. Als paardenspecialist co-facilliteer ik met de therapeut om de fysieke en emotionele veiligheid te overzien van de paarden en alles in de omgeving. Ik neem deel aan intakegesprekken en evaluaties zodat ik met de therapeut een sessie kan creeeren die aansluit bij jouw doelen.

Relevante diplima's en certificeringen:

  • Paardencoach - Post HBO
  • Ontwikkelingspsychologie module - WO
  • Parelli Natural Horsemanship - level 3 in alle savvy's
  • DISC en drijfveren Trainer
  • Medewerker Personeelszaken - MBO
Werkervaring
  • Trainer paardencoach opleiding Open2Contact, 2017
  • Re-integratiebegeleider / Verzuimconsultant, 2019
  • Interne Jobcoach - HARRIE, 2017 
  • HR Medewerker - Officer - Participatiebanen, 2010