VOOR IEDEREEN

Een goede voorbereiding is het halve werk. Als je weet wat je belangrijk en waardevol vindt, waar je goed in bent, waar je niet goed in bent en waar je anderen bij nodig hebt. Als je met een duidelijke focus en richting aan het stuur staat. Weet wat voor jou stressvol kan zijn en hoe je in stressvolle situaties reageert dan ben je beter voorbereid op het onbekende van morgen!

VOOR IEDEREEN

Selah is er voor iedereen. Iedereen die vragen heeft over zichzelf of zijn omgeving, vast loopt, stappen wil zetten of rust zoekt. Je wilt de juiste studiekeuze maken, je relaties naar een hoger peil trekken, op je werk of als vrijwilliger.

Wat je ook doet: of je net van de middelbare school af komt, re-integreert naar de arbeidsmarkt, al jaren in het MT zit, net als teamleider begonnen bent, je klantcontact naar een hoger niveau wilt tillen, íets niet zo loopt, zoals je graag zou willen of je effectiviteit wilt verhogen en wilt bouwen aan succesvolle relaties met vrienden, familie, collega’s, je partner…

ONTDEK...
 • Hoe je naar jezelf kijkt
 • Hoe je jezelf ervaart in een bepaalde omgeving
 • Je sterke kanten
 • Je zwakke kanten
 • Wat je écht belangrijk vindt (waarden/belangen)
 • Waar je naar toe wilt, welke keuzes je daarvoor wilt maken (doelen)
 • Waarom je doet wat je doet
 • Wat jou (intrinsiek) motiveert
 • Wat je irriteert aan anderen en hoe dat komt!
 • Hoe je het liefste communiceert, ben je to the point of wil je lekker kletsen en een fijne tijd met elkaar hebben én hoe ga je met je tegenpool om?
 • Welke plek je het liefste inneemt in een bepaalde omgeving
 • Hoe je overkomt op je omgeving én hoe je daar invloed op uit kunt oefenen (blinde vlek)
VERSTERK EN VERGROOT JOUW...
 • Zelfbewustzijn (denken, voelen, handelen)
 • Sociale vaardigheden (welk effect kan ik op mijn omgeving hebben?)
 • Oplossingsgerichte competenties
 • Zelfvertrouwen
assignment
Versterk en vergroot jouw

Oplossingsgerichte competenties

duo
Versterk en vergroot jouw

Sociale vaardigheden

textsms
Versterk en vergroot jouw

Zelfbewustzijn

verified
Versterk en vergroot jouw

Zelfvertrouwen

AAN DE SLAG

Met een DISC assessment brengen we jouw gedragstendens in beeld. Waarom je doet wat je doet. Welke voorkeursstijl in je communicatie je hebt en bespreken we bijvoorbeeld wat dit betekent in de situatie die je aan hebt gedragen. Je krijgt inzicht in je eigen handelen en dat van anderen.

Dit helpt je om situaties beter in te schatten, te begrijpen waarom mensen op een bepaalde manier op je reageren of juist helemaal niet reageren. Je kunt aan de hand van het assessment bijvoorbeeld aan de slag met de manier waarop je communiceert met je omgeving (non-verbaal/verbaal), een werkomgeving zoeken die bij jou past, het gesprek met je teamleider aangaan, solliciteren, managen van je verschillende teamleden/organisatie of de juiste studiekeuze maken.

Met inzicht in jouw gedragsvoorkeur en communicatiestijlen brengt DISC ook jouw sterke en minder sterke punten in beeld. Als je niet weet waar je goed in bent of waar je op vast bent gelopen biedt dit assessment inzicht.

MOGELIJKHEDEN

Notificatie:

Om de zorg niet te overbelasten en kwetsbare mensen te beschermen volg ik de coronamaatregelen.
WAT

30 minuten consult

INHOUD

Eén keer een online kennismakingsgesprek.

Eén coachsessie met paard van een half uur waarna je dit vaker kan inplannen en lekker snel terecht kunt!

DUUR

30 minuten

KOSTEN

65 euro per coaching

Zijn al die trajecten en voorbereidingen niets voor jou? Wil je graag een snelle oplossing? Heb je nu behoefte aan rust en ontlading? Meld je dan aan voor een 30 minuten consult. Eenmaal aangemeld kun je in de toekomst sneller terecht.

WAT

Restart (non-verbaal)

INHOUD

Intakegesprek, DISC Assessment + terugkoppeling, 6 coachsessies met paarden, tussentijdse evaluatie. Persoonlijk ontwikkelplan en een follow-upgesprek.

DUUR

10 weken

KOSTEN

€850,-

KOP (1 COACHING)

Vooraf maak je een DISC Assessment en bespreken we waar je staat. Op die manier krijgen we een goed beeld van jouw huidige situatie. De kop van het coachtraject. Dit assessment geeft een beeld van jouw kern en waarom je doet wat je doet (temperament, coping mechanismen, zelfbeeld). Dit evalueren we samen.

ROMP (5 WEKELIJKSE SESSIES VAN 1 UUR)

Vervolgens gaan we aan slag met het paard en laten de gesprekken even voor wat het is. Paarden praten namelijk met elkaar door het gebruik van lichaamstaal. Dit versterkt en vergroot:

 1. Regulatie van emoties
 2. Sociale vaardigheden
 3. (Zelf)vertrouwen
 4. Empathie
 5. Oplossingsgerichte vaardigheden

Tussentijds evalueren we jouw ontwikkelingen en sturen we waar nodig bij. Ook bepalen we hier of het 6 of 9 coachsessies worden.

STAART (1 - 3 SESSIES)

Wanneer je er klaar voor bent gaan we in gesprek over jouw toekomst. Dit kan in één of meerdere sessies zijn. Je stelt zelfstandig een persoonlijk ontwikkelplan op en we gaan in gesprek over jouw wensen en verlangens. Als die helder zijn kijken we welke stappen je kunt zetten om de gewenste verandering(en) te realiseren.

WAT

DISCovery

INHOUD

Intakegesprek, DISC Assessment + individuele terugkoppeling, rondleiding en vragenmogelijkheid op locatie, 2 coachsessies met paarden, persoonlijk ontwikkelplan en een follow-upgesprek.

DUUR

5 weken

KOSTEN

€420,-

KOP (INTAKE + DISC)

Tijdens de intake maken we kennis. Na het intakegesprek ga je aan de slag met het DISC Assessment. Op die manier krijgen we een goed beeld van jouw huidige situatie. De uitkomst bespreken we op locatie bij de paarden. Daarna krijg je de tijd om de uitkomst op je in te laten werken en na te denken over je toekomst. Waar wil je naar toe? Wat wil je veranderen?

ROMP (1 COACHING)

Je vult in de week na het gesprek zelfstandig een veranderplan in en als je creatief bent maak je hier bijvoorbeeld een moodboard bij. Weet je nog niet wat je wilt dan helpen we je om een focus te vinden in meerdere sessies. Wat zijn je waarden en belangen, je ideeën, plannen, wensen en doelen? We gaan praktisch aan de slag bij de paarden en maken het in de arena visueel. We helpen je in het oriëntatieproces, de juiste koers te bepalen en jouw intrinsieke motivatie aan te wakkeren om de beoogde verandering tot een succes te maken!

STAART (1 COACHING)

Follow-up videogesprek. Ik blijf je in deze periode prikkelen en ondersteunen om de kans op terugval zo veel als mogelijk te beperken en jouw (zelf)vertrouwen te sterken. Afhankelijk van jouw behoeften zijn die coachingsessies met het paard of middels online follow-up gesprekken.

WAT

Refresh

INHOUD

Intakegesprek, DISC Assessment + individuele terugkoppeling en coachsessie met paard.

DUUR

Dagdeel

KOSTEN

€240,-

Tijdens de intake maken we kennis en bespreken we waar je staat. Na het intakegesprek ontvang je een uitnodiging voor het DISC Assessment. Op die manier krijgen we een goed beeld van jouw huidige situatie. De uitkomst bespreken we op locatie bij de paarden. Dit assessment geeft een beeld van jouw kern en waarom je doet wat je doet (temperament, coping mechanismen, zelfbeeld). Na de terugkoppeling neem je een korte break en gaan we aan de slag met het paard waar je direct je opgedane inzichten ervaart.

CONTACT OPNEMEN

Benieuwd wat Selah Coaching voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.