Naomi van El

Paardencoach, TheHorseCourse Trainee, DISC en Drijfveren trainer

schedule 8 nov 2021
bookmark_border Ons Team
create

Sinds 2002 zet ik mij in om kinderen, jongeren en volwassenen te helpen om los te komen in gebieden waar ze zijn vastgelopen. Gaandeweg ben ik mij gaan specialiseren. Op dit moment ben ik docent pedagogiek en coach ik mensen (jong en oud) met paarden.

Nieuwsgierigheid, open communicatie, geduld, gevoel voor humor en leven zonder oordeel zijn waarden die ik in het dagelijks leven en ook in mijn werk met paarden wil toepassen. Als mens lopen we ieder ons eigen pad met uitdagingen en kansen en kunnen soms de hindernissen die je daarvoor moet nemen te groot lijken. Op dat moment hoop ik dat onze paden kruisen zodat ik je kan uitnodigen om samen met het paard vanuit je comfortzone in je learningzone te stappen om zodoende tot nieuwe inzichten te komen. Dat je groeit, steviger op de grond komt te staan, sterker wordt en vertrouwen krijgt dat je het aankan, ook als het even tegen zit.

Samen met het paard help ik jouw vaardigheden te versterken waardoor je weer mooie stappen kan zetten in je dagelijks leven. Zij bewandelen samen met jou het pad naar verandering en zullen je soms confronteren, je laten lachen, huilen, verbazen maar zullen altijd naast je staan en je steunen waar dat nodig is, net als ik.

Voel je welkom om samen met mij en het paard op ontdekkingstocht naar jezelf te gaan!

In de therapiesessies neem ik de rol van paardenspecialist in. Als paardenspecialist co-facilliteer ik met de therapeut om de fysieke en emotionele veiligheid te overzien van de paarden en alles in de omgeving.

Relevante diplima's en certificeringen:

  • Paardencoach - Post HBO
  • Motiverende gespreksvoering - HBO Windesheim 
  • Parelli Natural Horsemanship - level 2 in Savvy; Online
  • Sociaal Pedagosiche Hulpverlening - HBO

Relevante werkervaring:

  • Paardencoach
  • Medisch pedagogisch medewerkster in het ziekenhuis
  • Pedagogisch psychiatrisch hulpverlener in de dagbehandeling
  • Loopbaancoaching - versterken van eigen vaardigheden